Som vanligt inleds året med en rivstart!

Ta fram nya utbildningar för anställda i våra medlemsförbund och utveckla de vi har för förtroendevalda, producera en ny upplaga av tidningen ”Din tjänstepension” och sist men inte minst planera och genomföra PTKs stora konferens om pension- och försäkring i april ‒- det är bara några av de saker som våren ska handla om för min del.

Vad gäller utbildningarna så kommer vi i mångt och mycket fortfarande ha samma duktiga lärare via nätverket Gilla Din Ekonomi. Vi kommer dock att skruva lite i upplägget i utbildningarna för försäkringsinformatörerna och göra dem ännu bättre, och för anställda i våra medlemsförbund är ska vi helt göra om de kurser vi redan har.

Vår uppskattade tidningsbilaga ”Din tjänstepension” gör vi för fjärde året i rad och fokus denna gång blir vad livsvalen betyder för den kommande pensionen. Bilagan som är klar i mitten på mars kommer att bifogas våra förbundstidningar under våren, men kommer också att kunna beställas i PTKs webbshop.

Den 4 april smäller det – då är det nämligen dags igen för PTKs stora konferens om pension och försäkring som denna gång går av stapeln på hotell Scandic Continental mitt i centrala Stockholm. Programmet är i princip spikat så inbjudan beräknas gå ut inom de närmaste veckorna. Jag kan dock redan nu säga att vi kan glädjas åt att hälsa finansmarknads- och konsumentminister Per Bolund välkommen på konferensen.

Som sagt – många roliga grejer är på gång och fler lär det väl bli:-)