På förmiddagen har jag varit och lekt filmstjärna – eller rättare sagt så har jag spelat in en film. PTK håller nämligen på att ta fram en webbaserad introduktionsdel till grundkursen för försäkringsinformatörer.  

I filmen berättar jag och Bertil, som är ansvarig på PTKs försäkringsutbildningar, lite överskådligt om pensions – och försäkringssystemet.

Tanken är att introduktionsfilmen ska ge lite kött på benen så att man som nybakad försäkringsinformatör är förberedd till internatsdelen.

Filmen rätar nog ut några frågetecken men jag tror säkert att den ger upphov till många nya funderingar också. Men det gör ingenting, för alla tankar och frågor som dyker upp kommer vi att reda ut när vi träffas på riktigt.

Det kändes bra när vi spelade in, så nu håller jag tummarna för att den fyller sin funktion och om någon vecka eller två får vi se resultatet.

Trevlig helg så länge!