Förra veckan avslutade vi årets mötesturné med en ITP-träff på Rival i Stockholm. Kollegan Stefan och jag pratade pension och försäkring i ungefär en timme, vilket jag tycker är precis lagom länge för att hålla intresset uppe hos deltagarna.

Normalt brukar det komma en hel del frågor vid våra möten men den här gången slog frågestunden rekord i tid! I princip alla satt kvar ytterligare en timme och ställde fråga på fråga, och efter den timmen dröjde sig några kvar ytterligare en halvtimme.

Helt fantastiskt kul! Kvaliteten på frågorna var också hög – vi avhandlade allt från vad som händer med inbetalningar till pensionen vid sjukdom, till hur kollektiv slutbetalning av ITP fungerar.

Vår uppmaning till de ITP-försäkrade att använda rådgivningstjänsten gick tydligen också bra fram, i enkäten svarar 9 av 10 att de ska använda tjänsten för att få överblick över pensionen och försäkringarna och råd kring desamma.

Det är sånt här som gör en sån som jag lycklig – att träffa människor och få sprida lite ljus i det mörker som många upplever kring pension och försäkringar :-)