Ja, då var det nytt år igen med nya utmaningar, och snart är det dags för vårens alla kulörta kuvert att dansa ner i brevlådan.

Det första jag har gjort på det nya året (inte riktigt det första kanske om sanningen ska fram) är att kolla in mina pensionspengar. Framförallt premiepensionen har fått en nyårshälsning eftersom jag där har fonder som behöver besök lite oftare än mitt andra sparande. Jag behövde dock inte stanna länge utan konstaterade bara att de mådde bra och utvecklades väl i linje med mina förväntningar.

När det handlar om ITP så ser jag fram emot mitt första röda kuvert.  Där jag jobbade tidigare hade jag en annan tjänstepension som presenterades i ett kuvert med en annan färg – blå, vill jag minnas att det var. Tidigare år har jag även fått gula papper skickade till mig, men det bolaget har nog bytt layout nu tror jag och kör med vitt papper.

På ett sätt är det ju bra att alla har olika färg så man kan skilja dem åt, men för dig som vill ha en lite mer sammansatt bild kan ett tips vara ett besök på minpension.